Groei door in de taal: leer Italiaans voor gevorderden

Volgde u al eens een taalcursus Italiaans? En bent u toe aan de volgende stap? Leer met meer plezier én effect Italiaans voor gevorderden bij Tutta Lingua in Borne (Twente).

Inhoud cursus Italiaans voor gevorderden

  • meer grammatica
  • meer Italiaans spreken
  • praktijkoefeningen
  • luisteropdrachten
  • spelletjes, liedjes of andere bijzondere dingen

Variatie en veel dóen in Italiaanse lessen

Dankzij de vele variatie en praktische toepassing in de lessen, blijft het leren van Italiaans voor gevorderden uitdagend en leuk. En dat maakt dat u de kennis beter onthoudt. Wat hierbij ook helpt? Dat u meer grammatica leert en dit durft te gebruiken tijdens spreekoefeningen. Daarom oefent u veel met rollenspellen tijdens uw cursus Italiaans voor gevorderden.

Aanpak Italiaans voor gevorderden

Italiaans voor gevorderden, begin met caffe U start elke les met een “buon caffè”. Daarna stelt u uw vragen naar aanleiding van uw huiswerk. Ook deelt u ervaringen. Liep u vast? Dan nemen we de tijd voor extra uitleg over de grammatica van de vorige keer. Aansluitend zet u de volgende kennisstap: een nieuw grammaticaonderdeel. Tot slot brengt u het Italiaans voor gevorderden in de praktijk. Hoe? Met rollenspellen of gesprekken.

Uw eigen tempo bij Italiaans voor gevorderden

U werkt met een lesboek. Dit boek geeft slechts de richting. Samen kijken we of u en de groep toe zijn aan het volgende onderwerp. Want het moet natuurlijk wel leuk en haalbaar blijven voor u. Hebt u tussendoor behoefte aan een extra bijspijkermoment? Voor extra vragen of verdieping om bij te blijven? Boek dan een Skype-sessie; dan krijgt u een privéles taliaans.

Nieuwkomer of doorgroeier met Italiaanse leren in Borne?

De cursus Italiaans voor gevorderden bestaat vaak uit mensen die vorig jaar bij Tutta Lingua lessen volgden. Bent u een nieuwkomer? Ontdek dan hoe makkelijk u zich thuis voelt in de groep. Dat is de ervaring die we van velen horen. De sfeer is namelijk altijd positief en stimulerend. Gaat u toch liever individueel aan de slag? Vraag dan om een privécursus Italiaans in Borne.

Locatie Italiaanse les in Twente

Italiaans leren in Borne doet u bij het kantoor van Tutta Lingua, Bornerbroeksestraat 87. U vindt het kantoor aan het fietspad tussen nr. 87 en het pannenkoekenhuis. Ook een ideale plek als u Italiaanse les rondom Almelo of Hengelo zoekt; vanaf de snelweg A1 bent u er in enkele minuten.

Italiaans voor gevorderden in Borne

Gratis intakegesprek voor uw cursus Italiaans in Overijssel

Bent u een oud-cursist van Tutta Lingua? Dan kennen we uw taalniveau. Volgde u ergens anders een cursus? Vraag dan om een gratis intakegesprek. Dan ontdekken we uw taalniveau en stemmen we af bij welke cursusgroep u het beste past.

Meer weten over Italiaans voor gevorderden?

Bel of mail met Tutta Lingua. Of schrijf u meteen in. Dan start u binnenkort met uw cursus Italiaans voor gevorderden in Borne.