Een paar keer per jaar biedt Tutta Lingua u een intensieve blended learning cursus aan.  Deze cursus is een combinatie van de online cursus van Tutta Lingua en 3 avonden die er volledig op gericht zullen zijn om uw kennis actief te gaan oefenen.

In de online cursus volgt u een les en maakt u de bijbehorende oefeningen. Met deze les bent u ongeveer een uur bezig. De docente leert u zo stap voor stap en met veel eigen ontwikkelde oefeningen deze mooie taal te begrijpen. U bepaalt zelf wanneer u de les doet en hoevaak u de dialoog wilt herhalen.

De memo trainer is een extra tool en verbonden aan de cursus. Deze app heeft opgeslagen wat ju niet goed heeft gedaan in de online les en biedt u de woordjes en grammatica die u moeilijk vond opnieuw aan. Hierdoor oefent u elke dag 10 minuten uw woordjes en bent u dus elke dag met de taal bezig.

Tijdens de terugkomavonden zal de docente zich richten op de twee lessen die u online gevolgd heeft en zal een stap maken van de passieve kennis die u online heeft opgedaan naar het actief toepassen in een kleine, leuke groep. Deze veilige omgeving biedt u de mogelijkheid om veel dialogen te oefenen zodat u de geleerde stof kan gaan toepassen.

Voor meer informatie kijk op: Wil je Italiaans leren in de zomervakantie?