Italiaans leren via Skype

//Italiaans leren via Skype
Italiaans leren via Skype2017-05-18T19:02:57+00:00

Italiaans leren via Skype

Italiaans leren via Skype

Weinig tijd? Tutta Lingua verzorgt – ook via Skype – cursussen om Italiaans te leren. Flexibele lessen, op momenten die u goed uitkomen.

  • Wilt u graag een-op-een aandacht?
  • Bent u aan huis gebonden, maar toe aan een nieuwe uitdaging?
  • Of juist veel van huis en niet altijd op hetzelfde tijdstip bereikbaar?
  • Studeert u graag alleen, met af en toe persoonlijke uitleg?

Volg dan een individuele cursus Italiaans via Skype bij Tutta Lingua. U kiest zelf dag, tijd en duur van de les. Het lesgeven op deze manier is zeer effectief, zo blijkt uit de praktijk. Want of u nu thuis, op kantoor of op zakenreis werkt vanuit uw hotelkamer, een internetverbinding is voldoende. Fiona begeleidt en corrigeert u in de uitspraak en laat aantekeningen zien. U ziet het ‘schoolbord’ direct op uw scherm. Na elke les ontvangt u de aantekeningen per mail en het huiswerk.

 

Skype-ervaringen

Italiaans leren was  altijd mijn diepste wens. Nadat mijn promotieonderzoek afgerond was, leek het me een goed moment om te starten. Dezelfde dag vond ik de uitdagende site van Tutta Lingua op internet. Wat een prachtige site, met alle nodige informatie in een oogopslag! De telefonische interactie met de lerares was net zo aangenaam. Het klikte meteen! Ik schrok echter bij de gedachte dat ik van Amsterdam naar Twente zou moeten reizen voor de lessen. En toen kwam Fiona met het briljante idee om Skype lessen te volgen. Geweldig! Al langer dan 1 jaar volg ik haar Skypelessen  om op deze prettige manier deze mooie taal te leren. Efficiënt, leuk, flexibel en vooral relaxed leren in mijn eigen omgeving. Een echte aanrader voor mensen met drukke banen en onregelmatige diensten. Fiona, bedankt voor alles wat ik wekelijks van je mag leren. Sei la migliore!

Daniela Oprea-Lager

 

 

Op mijn zoektocht naar een nieuwe docent Italiaans, kwam ik terecht op de website van Tutta Lingua. De vestigingsplaats van Tutta Lingua ligt nu niet direct dichtbij mijn woonplaats. Op mijn voorstel om dan lessen via Skype te volgen werd door mevrouw Stramigioli direct enthousiast gereageerd! Inmiddels zijn we een flink aantal lessen verder en ik kan niet anders zeggen dan dat het prima functioneert. Om de vorderingen bij te houden, spreken we één keer per maand persoonlijk af. Een prachtige mix en erg aan te bevelen. Grazie, Fiona!

Ellen Kerkwijk