Zakelijk italiaans

//Zakelijk italiaans
Zakelijk italiaans2017-10-24T19:34:56+00:00

Zakelijk Italiaans

Zakelijke cursus Italiaans bij TuttaLinguaZakelijk Italiaans spreken is meer dan een correct businessgesprek. Tutta Lingua leert u alles over de geschreven en ‘ongeschreven’ regels, die van groot belang zijn als u zaken doet in Italië.

Italiaans vertrouwen

U oefent hoe u het vertrouwen van de Italianen kunt winnen. Daarbij dient u af en toe uw Nederlandse ‘directheid’ te laten varen. Is het ijs eenmaal gebroken, dan gaat een Italiaan met al zijn passie voor u en uw bedrijf. En een afspraak? Die maakt u het liefst met de ‘baas’. Bij voorkeur tijdens een etentje.

Fiona Stramigioli put uit haar eigen ervaringen in het Italiaanse bedrijfsleven en begeleidt u op een persoonlijke, inspirerende manier. Aan de hand van grammaticaoefeningen en praktijkvoorbeelden leert u vlot communiceren in het Italiaans.

Tips & trucs zakelijk Italiaans

U zult merken dat er in Italië ook per branche en sector verschillen zijn. Fiona geeft u tips en trucs op maat en leert u een aantal goede standaardzinnen. De anekdotes die u tijdens de lessen meekrijgt, blijven ongetwijfeld ‘hangen’! Zo leert u zakelijk Italiaans op een manier die door uw gesprekspartners zeker gewaardeerd zal worden.

Tutta Lingua verzorgt zakelijke cursussen Italiaans voor: