Slaag met de Skype cursus Italiaans voor beginners

Wilt u Italiaans leren, maar niet in een groep? Bijvoorbeeld omdat u minder mobiel bent, op onregelmatige tijden beschikbaar bent of meer persoonlijke aandacht wenst? Volg de online cursus Italiaans voor beginners van Tutta Lingua. Via uw computer en Skype opent u dan op elke afgesproken tijd makkelijk een videoverbinding. Hiermee krijgt u de Italiaanse les online op een bijzonder leuke én nuttige manier aangeboden.

Voordelen online Skypecursus Italiaans voor beginners

 • persoonlijke aandacht
 • uw eigen tempo
 • op elke gewenste plek
 • op elke gewenste tijd
 • met elke gewenste leslengte

Met plezier Italiaans leren via internet/Skype

De online cursus Italiaans voor beginners staat bekend als bijzonder prettig. Hoe dat komt? Bijvoorbeeld omdat u les krijgt van een gepassioneerde trainer, Fiona Stramigioli; zij maakt er bijna een feestje van met haar vrolijke en leerzame anekdotes. Wedden dat u die onthoudt en hierdoor typische valkuilen vermijdt? Ontdek meer over hoe u succes bereikt dankzij Fiona Stramigioli.

Nederlands-Italiaans online: privé, persoonlijk & effectief

Online cursus Italiaans voor beginners

Via de persoonlijke Italiaanse lessen boekt u bovendien snel vooruitgang. U krijgt immers alle aandacht die u nodig hebt. Rammelt uw Italiaanse uitspraak nog een beetje? Of haalt u woordjes door elkaar? Dan gaat er tijdens uw online cursus Italiaans voor beginners meer aandacht uit naar deze gebieden. Op maat dus.

Inhoud van uw online cursus Italiaans voor beginners

 • grammatica (in combinatie met praktijkoefeningen)
 • rollenspel
 • spreken & schrijven
 • kennis over Italië
 • oefeningen

Les in beeld & in uw mailbox

Bij de online cursus Italiaans voor beginners ziet u via de Skype-verbinding het ‘schoolbord’. Hierop volgt u in uw eentje de presentatie en oefeningen. Daarbij hoort u de stem van uw trainer. Na elke les ontvangt u bovendien de presentatie per mail, inclusief uw huiswerk. Want Italiaans leren via internet betekent bij Tutta Lingua veel oefenen buiten de les om.

Waar volgt u de online cursus Italiaans voor beginners?

 • thuis
 • kantoor
 • hotelkamer (b.v. op zakenreis)
 • trein

U hebt alleen een internetverbinding nodig. Daarmee volgt u de cursus dus makkelijk op elke plek.

Samen uw instapniveau bepalen

Spreekt u al een beetje Italiaans? Of begint u van onderen af, met de eerste woordjes? U ontdekt uw instapniveau tijdens een gratis online intakegesprek. Wat uw lees- of schrijfniveau op dit moment ook is, uw online cursus Italiaans voor beginners bouwt vanaf dit niveau verder. U krijgt dus les in wat u nodig hebt. Hebt u speciale verzoeken voor thema’s of kennisgebieden? Geef het aan. We laten de cursus graag compleet op u aansluiten. Vraag nu uw gratis intakegesprek aan.

Meer weten?

Bel of mail met Tutta Lingua. Of schrijf u hieronder  in en start binnenkort met uw online cursus Italiaans voor beginners.

Inschrijfformulier

Wat vonden anderen van de Skype cursus Italiaans?

Op mijn zoektocht naar een nieuwe docent Italiaans, kwam ik terecht op de website van Tutta Lingua. De vestigingsplaats van Tutta Lingua ligt nu niet direct dichtbij mijn woonplaats. Op mijn voorstel om dan lessen via Skype te volgen werd door mevrouw Stramigioli direct enthousiast gereageerd! Inmiddels zijn we een flink aantal lessen verder en ik kan niet anders zeggen dan dat het prima functioneert. Om de vorderingen bij te houden, spreken we één keer per maand persoonlijk af. Een prachtige mix en erg aan te bevelen. Grazie, Fiona!
Ellen Kerkwijk

Italiaans leren was altijd mijn diepste wens. Nadat mijn promotieonderzoek afgerond was, leek het me een goed moment om te starten. Dezelfde dag vond ik de uitdagende site van Tutta Lingua op internet. Wat een prachtige site, met alle nodige informatie in een oogopslag! De telefonische interactie met de lerares was net zo aangenaam. Het klikte meteen! Ik schrok echter bij de gedachte dat ik van Amsterdam naar Twente zou moeten reizen voor de lessen. En toen kwam Fiona met het briljante idee om Skype lessen te volgen. Geweldig! Al langer dan 1 jaar volg ik haar Skypelessen om op deze prettige manier deze mooie taal te leren. Efficiënt, leuk, flexibel en vooral relaxed leren in mijn eigen omgeving. Een echte aanrader voor mensen met drukke banen en onregelmatige diensten. Fiona, bedankt voor alles wat ik wekelijks van je mag leren. Sei la migliore!

Daniela Oprea-Lager