Italiaans leren via Skype

Italiaans leren via Skype:

  • Wil je nu eindelijk wel eens Italiaans leren maar je hebt  geen tijd voor een groepscursus en vind je het rijden naar de les locatie teveel gedoe?
  • Kan je moeilijk de deur uit en heb je een nieuwe uitdaging nodig?
  • Ben je juist veel van huis maar wil je graag flexibel Italiaanse les krijgen op de momenten die jou uitkomen?
  • Ben je iemand die liever alleen een taal studeert via cd’s en zelfstudie methodes maar je hebt af en toe toch wat persoonlijke uitleg nodig?

Dankzij het programma Skype is het zeer eenvoudig om taallessen online via de computer te volgen.

Skype is eenvoudig te gebruiken:

SKYPE is een gratis programma, dat het mogelijk maakt om via de computer elkaar te spreken en te zien en bestanden te delen en te tonen. Via Skype kunnen een-op-een taallessen op een zeer effectieve manier gevolgd worden. U kiest de dag, de tijd en de duur van de les, zonder tijd en energie te verspillen, gewoon bij u thuis.

Op de site www.zoom.com kunt u het programma downloaden en op uw pc/tablet of mobiele telefoon installeren. Zodra u het programma op uw pc/tablet of mobiele telefoon hebt geïnstalleerd, kunt u ons uw zoom-adres doorgeven om te kunnen starten. Indien nodig, helpen wij u graag.

Leer Italiaans online met TuttaLingua

U bepaalt zelf het aantal lessen en de tijd waarop u deze wilt volgen waar u zich ook bevindt ter wereld. Bent u voor een zakenreis in Italië en wilt u voor het gesprek nog wat zakelijke gesprekken oefenen, dan kan dit gewoon vanuit uw hotelkamer.

De docent kan middels Skype goed les geven en wanneer er samen een methode en tevens boek is afgesproken kan de docent gemakkelijk op afstand samen met je uit het boek werken. De docent begeleidt je en corrigeert je in de uitspraak en laat je via een word/pages scherm zien wat de aantekeningen zijn. Op deze manier wordt het schoolbord van de docent zichtbaar op jouw computerscherm. Na de les mailt ze je dan de aantekeningen van de les en geeft de docent het huiswerk op. Een cursist, Ellen Kerkwijk, beschrijft hieronder hoe de Skype les haar bevalt:

“Op mijn zoektocht naar een nieuwe docent Italiaans, kwam ik terecht op de website van Tutta Lingua. De vestigingsplaats van Tutta Lingua ligt nu niet direct dicht bij mijn woonplaats. Op mijn voorstel om dan lessen via Skype te volgen werd door mevrouw Stramigioli direct enthousiast gereageerd! Inmiddels zijn we een flink aantal lessen verder en ik kan niet anders zeggen dan dat het prima functioneert. Om de vorderingen bij te houden, spreken we één keer per maand persoonlijk af. Een prachtige mix en erg aan te bevelen. Grazie, Fiona!”

Meld u nu aan voor een cursus Italiaans via Skype!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via mail of bellen naar telefoonnummer +31 (0)6 819 929 08.
Wilt u zich liever direct aanmelden om Italiaans via zoom te leren? Vult u dan het inschrijfformulier in. U kunt hierbij aangeven dat het gaat om een cursus Italiaans via Skype.