Online Cursus Italiaans voor beginners

Na vele jaren ervaring in het lesgeven en gebruik gemaakt te hebben van verschillende lesmethodes kreeg ik behoefte aan het ontwikkelen van mijn eigen lesmethode. Ik vind dat je elke dag moet oefenen om een taal te leren en vooral ook dat iedereen in zijn eigen tempo een taal kan leren. Hierin kan een e-learningomgeving een echte aanvulling zijn.

Echter mijn docentenbrein is er niet in getraind om het materiaal in een E-learningomgeving te zetten en daarom heb ik contact gezocht met Liesbeth Veenstra van het bedrijf LearningbirdZij is onderwijskundige en expert in het ontwikkelen van lesmateriaal, onder andere voor e-learning.

Hoe werkt het?

Je leert in deze online cursus de basis van de Italiaanse taal. Elke week volg je online een les over een bepaald grammatica onderwerp. Je maakt vervolgens de oefeningen van het hoofdstuk en je krijgt meteen te zien wat je goed of fout hebt gedaan.

Van je fouten leert de Memotrainer die je elke dag aangeboden krijgt via een speciale app. Deze Memotrainer biedt je dagelijks de woordjes en de lessen aan die jij moeilijk vond en jij kunt dan de moeilijke woorden die de memotrainer je aanbiedt nog een keer oefenen. Op deze manier ben je elke dag op een geschikt moment voor jou met de Italiaanse taal bezig.

Lijkt het je leuk om deze online cursus gratis en geheel vrijblijvend uit te proberen? Dat mag! Klik op deze link

Wil je meer weten over de online cursus? Lees hier alles over op de pagina: Italiaans leren online. Hier vind je uitgebreide informatie

Start de cursus!