Contact informatie:

Volg Tutta Lingua:

Veel gestelde vragen

Na aanmeldingen ontvang je een e-mail met daarin het verzoek een account aan te maken. Vervolgens kun je inloggen via www.tuttalingua.anewspring.nl. Heb je de demo gevolgd? Dan heb je al een account aangemaakt en kun je met die gegevens inloggen. De gehele online cursus staat daar dan voor je klaar.

Het advies is om de cursus op de computer of laptop te doen. Bij de mobiele telefoon moet je veel scrollen. Het kan wel maar dit is minder prettig.

Om de app te installeren, ontvangt u zodra u gestart bent een mail van ANewSpring. Daarin staan de links om de app te downloaden. Na het downloaden komt u op de welkomstpagina van de app, daar vult u de omgevingslink tuttalingua.anewspring.nl in en uw mailadres en wachtwoord. Zonder www en zonder een @. Dan zult u de foutmelding niet krijgen.

Trainingstype

Met deze optie kunt u opgeven of u wilt toewerken naar een bepaalde examendatum of dat u liever iedere dag een training wenst te doen.

Trainingsniveau

Met deze optie kunt u selecteren hoe intensief de MemoTrainingen moeten verlopen. Het trainingsniveau geeft het door u gewenste kennisniveau weer op het moment van het examen. Hoe hoger dit niveau, hoe intensiever en omvangrijker de MemoTrainingen zullen zijn. Standaard is hier ruim voldoende aangegeven.

Weekindeling

Met deze optie kunt u aangeven op welke dagen van de week u de MemoTrainer wilt doen en of u hiervoor een herinnering per e-mail wilt ontvangen.

Zet alle dagen op MemoTraining zonder herinnering als u geen notificaties meer wenst te ontvangen.

Klik op het kruisje om terug te gaan naar je cursusoverzicht.

Klik in het overzicht op MemoTrainer instellingen.

Uw kennisopname kan achteruit lopen, naarmate er meer vragen beschikbaar komen. Dit komt doorgaans doordat u steeds verder komt in de e-learning. Uw kennisopname loopt dus niet achteruit; er is alleen nog geen kennisopname beschikbaar voor pas beschikbaar gekomen onderwerpen. De kennisopname zal stijgen, zolang u de MemoTrainer blijft doen.

Het is wetenschappelijk bewezen dat als u een nacht slaapt over de geleerde stof en vervolgens de volgende dag weer gaat oefenen, u de stof beter kunt onthouden dan wanneer u één dag heel lang zou oefenen.

Door elke dag in behapbare brokjes te oefenen, wordt de lesstof in uw langetermijngeheugen opgenomen. Dit kunt u aflezen in de kennisopname. Hoe hoger dit percentage, des te meer de lesstof is opgenomen in uw langetermijngeheugen.

Stel de MemoTrainer zo in dat hij optimaal voor u werkt. U kunt het trainingsschema instellen en een examendatum kiezen.

Als u een leeractiviteit heeft afgerond, komen de vragen die daarin voorkwamen in een MemoTraining terecht. De MemoTrainer wordt elke nacht rond twee uur speciaal voor u gegenereerd aan de hand van welke vragen goed en welke vragen fout waren beantwoordt in de cursus. De vragen worden herhaald en naarmate u de vragen goed beantwoordt, zullen de tussenpozen van die herhaling steeds groter worden. De MemoTrainer traint u dus op uw zwakke punten, door onderwerpen waar u fout op hebt gescoord te toetsen. Door hierop te trainen zal ook de kennisopname langzaamaan stijgen. Kijken hoe het werkt? Doe de demo.

U kunt zich direct inschrijven via de volgende link: Online cursus Italiaans