Wil je Italiaans leren in de zomervakantie ?

Kom dan naar de summerschool van Tutta Lingua. De eerste blended learning cursus gaat van start op 7 mei maar omdat deze cursus helemaal vol zit, komt er een tweede blended learning cursus. Deze cursus start op 18 juni met een kennismakings half uurtje om er voor zorgen dat iedereen er klaar voor is om met de stof aan de slag te gaan. De  eerste terugkomavond is op 2 juli en de blended learning cursus betekent een combinatie van de online cursus van Tutta Lingua en 3 avonden die er volledig op gericht zullen zijn om je kennis actief te gaan oefenen.

In de online cursus volg je een les en maak je de bijbehorende oefeningen. Met deze les ben je ongeveer een uur bezig. Ik leer je zo stap voor stap en met veel eigen ontwikkelde oefeningen deze mooie taal te begrijpen. Je bepaalt zelf wanneer je de les doet en hoevaak je de dialoog wilt herhalen.

De memo trainer is een extra tool en verbonden aan de cursus. Deze app heeft opgeslagen wat je niet goed hebt gedaan in de online les en biedt je de woordjes en grammatica die je moeilijk vond opnieuw aan. Hierdoor oefen je elke dag 10 minuten je woordjes en ben je dus elke dag met de taal bezig.

Tijdens de terugkomavonden zal ik me richten op de twee lessen die je online gevolgd hebt en zal een stap maken van de passieve kennis die jullie online hebben opgedaan naar het actief toepassen in een kleine, leuke groep. Deze veilige omgeving biedt je de mogelijkheid om veel dialogen te oefenen zodat jullie de geleerde stof gaan toepassen.

Deze intensieve training vraagt wel de inzet van je om de eerste twee lessen af te ronden in twee weken tijd. Je zorgt ervoor dat je voor de volgende meeting jouw twee lessen hebt afgerond.

Deze manier van leren heet blended learning. De combinatie van online en offline leren combineert de sterke punten van beide.

Voordelen van een online cursus Italiaans:

Je volgt Italiaanse lessen waar en wanneer je wilt

  • Je bepaalt zelf het leertempo
  • Je houdt jouw eigen voortgang live in beeld
  • Je krijgt direct feedback op het werk dat jij levert
  • De memo trainer zorgt ervoor dat je elke dag 10 minuten oefent.
  • Je hebt geen boek nodig want je hebt je studiemateriaal altijd bij je op je mobiel, laptop of Ipad.

Voordelen van een offline cursus Italiaans:

  • Je hebt direct contact met de docent
  • Je kan in de groep leren van elkaars fouten
  • Altijd een hulplijn paraat voor antwoorden op jouw vragen
  • Je kunt goed het spreken en de uitspraak oefenen.

Hoe ziet deze blended Italiaanse learning cursus eruit?

In een eerste kennismakingsavond leer je elkaar kennen en zorgen we ervoor dat elke memotrainer goed staat ingesteld. Hierna gaat iedereen aan de slag met les 1 en 2.

Kosten: 270 euro (waarvan 195 voor de online cursus en 75 euro voor de drie terugkomavonden)
Eerste meeting: 18-juni (introductie)19.00-19.30
Eerste terugkomavond 2 juli van 19.00-21.00
Tweede terugkomavond: 16 juli van 19.00-21.00
Derde terugkomavond: 30 juli van 19.00-21.00

Wil je op een leuke en effectieve manier Italiaans leren spreken?

Schrijf je dan in voor deze blended learning cursus Italiaans voor beginners!