Cursus Italiaans voor beginners

Wil je de taal graag leren?  Op 17 september start er een  cursus Italiaans voor beginners . Door het volgen van 12  lessen van 1 uur  in het leslokaal van Tutta Lingua in Borne en het volgen van de online cursus  die ontwikkeld is door Tutta Lingua zelf, leer je de basis van de Italiaanse taal in een klein groepje van max. 8 personen. Doordat Tutta Lingua kiest voor kleine groepen en de lesmethode van ‘the flipped classroom‘ is er veel tijd voor het meteen leren spreken van de taal. Wilt u meer informatie over deze lesmethode? Klik dan hier.

Een cursist die vorig jaar een variant op deze cursus heeft gevolgd gaf me de volgende recensie:

Met veel plezier en enthousiasme heb ik de blended learning cursus gevolgd. Ik kon thuis op mijn eigen tempo en zo vaak als ik wilde oefenen. De gezamenlijke lessen waren gezellig en leerzaam. Nu ik de cursus heb afgerond kan ik thuis blijven oefenen in de online leeromgeving. Binnenkort wil ik starten met het vervolg op deze cursus. Hier kijk ik erg naar uit! Grazie mille Fiona voor jouw mooie en leerzame cursus.
Tijdstip: donderdagavond van 19.00-20.00

Cursus start op 17 september
Kosten 380 euro (incl. de online cursus)
Aanschaffen: online cursus Italiaans.

Ben je op zoek naar een cursus Italiaans en wil je tevens meer leren over de Italiaanse cultuur? Dan ben je bij taalschool Tutta Lingua aan het goede adres want hier “leer je meer dan de taal alleen”.

Meld je nu aan!

Wanneer: Donderdagavond
Tijd: 20.15 – 21.15
Kosten: €380,– Incl. online cursus