Inschrijfformulier Particulieren

//Inschrijfformulier Particulieren
Inschrijfformulier Particulieren 2018-03-22T20:56:03+00:00

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer *

E-mail adres *

Adresgegevens

Straatnaam*

Huisnummer*

Postcode*

Plaats*

Soort cursus *

Cursus onderdelen (zie rechter column voor uitleg van de cursusonderdelen)*
Onderdeel AOnderdeel BOnderdeel C

Voorkeursdag* Schema lessen zijn hier te vinden

Toelichting

Ik zal na ontvangst van de factuur de betaling overmaken naar Rekeningnr. NL12TRIO0784805288 t.n.v. F.Stramigioli-Woering (Bank: Triodos), tevens verklaar ik akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden

In het kader van de vernieuwde privacywetgeving wil ik je vragen of je met ondersteunde punten akkoord gaat. Ik deel je mailadres en whatsapp nummer alleen met je medecursisten ten behoeve van je leerproces en dit wordt na de cursus weer verwijderd.

Ja, ik geef toestemming om in de groepsapp geplaatst te mogen worden tijdens het verloop van de cursus. Hierna wordt de groepsapp weer verwijderd.Nee ik geef geen toestemming om in de groepsapp geplaatst te worden tijdens de cursus.

Ja, ik geef toestemming om foto’s van events van Tutta Lingua te gebruiken op social media.Nee ik geef geen toestemming om foto’s van events van Tutta Lingua te gebruiken op social media.

Ja, ik geef toestemming om mijn mailadres in een groep te plaatsen zodat mijn medecursisten mijn mailadres kunnen zien.Nee ik geef geen toestemming om mijn mailadres in een groep te plaatsen zodat mijn medecursisten mijn mailadres kunnen zien.

Uitleg nieuwe lesstructuur volgens 3 modules!

Aangezien er bij sommige cursisten behoefte is aan herhaling van de stof en er ook behoefte is aan het langer doorgaan van de cursus en meer conversatie heb ik een systeem bedacht dat bestaat uit drie modules.

Module A, start meteen in september en bestaat uit 4 herhalingslessen. 

Module  B bestaat uit 20 gewone lessen (oktober-maart)

Module C 4 lessen conversatie van anderhalf uur waarin we de geleerde stof gaan toepassen. Het cursusjaar kan zo doorlopen tot eind mei.

Wanneer mensen in september nog op vakantie zijn en geen behoefte hebben aan herhaling schrijven ze zich niet in voor module A. Dit geldt ook voor onderdeel C. Uiteraard is onderdeel B wel verplicht. Ik hoop hiermee tegemoet te komen aan de wensen van de cursisten. Op deze manier beginnen dus alle cursussen begin september en wanneer je niet mee doet met de herhaling dan begin je dus begin oktober. Dit systeem vraagt wel van alle cursisten om zich weer opnieuw in beschrijven voor de cursus van je keuze waarin je aangeeft voor welke onderdelen je je inschrijft. Uiteraard beginnen de nieuwe beginnersgroepen gewoon in september met een cursus van 24 lessen omdat er nog geen sprake is van herhaling. Zij kunnen zich na afloop van de cursus wel inschrijven voor de conversatielessen (module C).

Onderdeel A: 60,—

Onderdeel B: 299,—(verplicht)

Onderdeel C:90,—

 

Boekenlijst