Inschrijfformulier Particulieren

Home/Cursus Italiaans/Inschrijfformulier Particulieren
Inschrijfformulier Particulieren 2016-11-24T16:25:03+00:00

Voornaam *

Achternaam *

Geboortedatum*

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer *

E-mail adres *

Adresgegevens

Straatnaam*

Huisnummer*

Postcode*

Plaats*

Soort cursus *

Cursus onderdelen (zie rechter column voor uitleg van de cursusonderdelen)*
Onderdeel AOnderdeel BOnderdeel C

Voorkeursdag* Schema lessen zijn hier te vinden

Toelichting

Ik zal na ontvangst van de factuur de betaling overmaken naar Rekeningnr. NL12TRIO0784805288 t.n.v. F.Stramigioli-Woering (Bank: Triodos), tevens verklaar ik akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden

Uitleg nieuwe lesprogramma

Lesprogramma heeft betrekking op de groepen: half-beginners, gevorderden, vergevorderden, conversatie. De echte beginners schrijven zich in voor onderdeel A en B omdat zij niet starten met herhalingslessen maar meteen het cursusjaar in september beginnen.

Het eerste gedeelte (Onderdeel A) van de cursus, start meteen in september en bestaat uit 4 herhalingslessen. Dit begint de eerste week in september.

Vervolgens gaat de cursus van start (Onderdeel B) en deze bestaat uit 20 gewone lessen waarin ik er op zal letten dat er meer ruimte zal zijn voor conversatie. Start begin Oktober.

Aansluitend rond eind maart begint het laatste onderdeel (Onderdeel C) van 7 lessen conversatie waarin we de geleerde stof gaan toepassen. Het schooljaar kan zo doorlopen tot eind mei.

Wanneer mensen in september nog op vakantie zijn en geen behoefte hebben aan herhaling schrijven ze zich niet in voor onderdeel A. Dit geldt ook voor onderdeel C. Onderdeel B is verplicht. Ik hoop hiermee tegemoet te komen aan de wensen van de cursisten. Op deze manier beginnen dus alle cursussen begin september en doe je niet mee met de herhaling dan begin je dus begin oktober. Dit systeem vraagt wel van alle cursisten om zich weer opnieuw in beschrijven voor de cursus van je keuze waarin je aangeeft voor welke onderdelen je je inschrijft.

 

Kosten per onderdeel (onderdeel B verplicht)

Onderdeel A: €60,-
Onderdeel B: €299,-
Onderdeel C: €105,-