Ik wil mij aanmelden voor:*
  Italiaans voor beginners: Flipped classroomE-learning A2Italiaans voor beginners-plus tot ver-gevorderdPrivé-lesDuo-lesSkypeles

  Cursusgegevens:*

  Soort cursus *

  Cursus onderdelen (zie rechter column voor uitleg van de cursusonderdelen)*
  Onderdeel AOnderdeel BOnderdeel C

  Voorkeursdag* Schema lessen zijn hier te vinden

  Lees uitgebreid informatie over deze online en offline cursus italiaans op the flipped classroom uitgelegd.
  U kunt zich inschrijven via de volgende link Italiaans voor beginners: Flipped classroom

  Extra cursus onderdeel (zie rechter column voor uitleg van de cursusonderdelen)*
  Ik meld mij ook aan voor onderdeel C

  Omdat u zich aanmeld voor de intensieve blended Italiaanse cursus dient u zichzelf aan te melden voor de online cursus. Hierbij verklaar ik dat ik naast het invullen van het inschrijfformulier de onlinecursus aanschaf via de volgende link: Online cursus Italiaans
  *(verplicht)

  Workshop *
  nnbnnb2

  Persoonsgegevens

  Voornaam *

  Achternaam *

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer *

  E-mail adres *

  Adresgegevens

  Straatnaam*

  Huisnummer*

  Postcode*

  Plaats*

  Toelichting

  Ik zal na ontvangst van de factuur de betaling overmaken naar Rekeningnr. NL09BUNQ2038954550 t.n.v. F.Stramigioli-Woering (Bank: Bunq), tevens verklaar ik akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden
  *(verplicht)

  In het kader van de vernieuwde privacywetgeving wil ik je vragen of je met onderstaande punten akkoord gaat. Ik deel je mailadres en whatsapp nummer alleen met je medecursisten ten behoeve van je leerproces en dit wordt na de cursus weer verwijderd.

  Ja, ik geef toestemming om in de groepsapp geplaatst te mogen worden tijdens het verloop van de cursus. Hierna wordt de groepsapp weer verwijderd.Nee ik geef geen toestemming om in de groepsapp geplaatst te worden tijdens de cursus.

  Ja, ik geef toestemming om foto’s van events van Tutta Lingua te gebruiken op social media.Nee ik geef geen toestemming om foto’s van events van Tutta Lingua te gebruiken op social media.

  Ja, ik geef toestemming om mijn mailadres in een groep te plaatsen zodat mijn medecursisten mijn mailadres kunnen zien.Nee ik geef geen toestemming om mijn mailadres in een groep te plaatsen zodat mijn medecursisten mijn mailadres kunnen zien.

  Schrijf me in voor de nieuwsbrief

  Uitleg lesstructuur volgens 3 modules! Alleen van toepassing bij groepslessen

  Aangezien er bij sommige cursisten behoefte is aan herhaling van de stof en er ook behoefte is aan het langer doorgaan van de cursus en meer conversatie bestaat het lessysteem van Tutta Lingua uit drie modules.

  Module A: start meteen in september en bestaat uit 4 herhalingslessen. (voor alle cursisten die behoefte hebben aan het herhalen van de behandelde grammatica of aan te vinken door de cursisten van de cursus: Italiaans voor beginners)

  Module B: bestaat uit 20 lessen (oktober-maart)

  Module C: 4 lessen conversatie van anderhalf uur waarin we de geleerde stof gaan toepassen. Het cursusjaar kan zo doorlopen tot eind mei.

  Wanneer mensen in september nog op vakantie zijn en geen behoefte hebben aan herhaling schrijven ze zich niet in voor module A. Dit geldt ook voor onderdeel C. Uiteraard is onderdeel B wel verplicht.

  Op deze manier beginnen alle cursussen begin september en wanneer je niet mee doet met de herhaling dan start voor u het cursusjaar.

  Heeft u zich ingeschreven voor de cursus Italiaans voor beginners (flipped classroom) dan kunt u uiteraard ook meedoen aan de conversatiemodule C zodat u het geleerde in praktijk kan brengen.

  Onderdeel A: 62,—

  Onderdeel B: 310,—(verplicht)

  Onderdeel C:91,50—

  Boekenlijst