Slaag met de Zoom cursus Italiaans voor beginners

Wil je de Italiaanse taal leren samen met een docent, maar niet in een groep? Volg dan de Zoom-cursus Italiaans voor beginners van Tutta Lingua. Via Zoom open je dan op elke afgesproken tijd een videoverbinding. Via de persoonlijke Italiaanse lessen boek je snel vooruitgang. Je krijgt immers alle aandacht die je nodig hebt. Rammelt je Italiaanse uitspraak nog een beetje? Of haal je woordjes door elkaar? Dan gaat er tijdens de Zoom-cursus meer aandacht uit naar deze gebieden. Op maat dus.

Het succes van de Zoom cursus Italiaans

  • Persoonlijk contact met een enthousiaste en kundige docent.

  • Leren in jouw eigen tempo.

  • Waar en wanneer jij maar wilt.

  • Leren met elke gewenste leslengte.

De Zoom-cursus Italiaans voor beginners staat bekend als bijzonder prettig. Hoe dat komt? Bijvoorbeeld omdat je les krijgt van een gepassioneerde trainer, Fiona Stramigioli; zij maakt er bijna een feestje van met haar vrolijke en leerzame anekdotes. Wedden dat je die onthoudt en hierdoor typische valkuilen vermijdt? Ontdek meer over hoe je succes bereikt dankzij Fiona.

Les in beeld en in jouw mailbox

Bij de Zoom-cursus Italiaans voor beginners zie je via de Zoom-verbinding het ‘schoolbord’. Hierop volg je zelf de presentatie en oefeningen. Daarbij hoor je de stem van jouw docent. Na elke les ontvang je bovendien de presentatie per mail, inclusief huiswerk. Want Italiaans leren via internet betekent bij Tutta Lingua veel oefenen buiten de les om.

Samen jouw instapniveau bepalen

Spreek je al een beetje Italiaans? Of begint je bij het begin, met de eerste woordjes? Je ontdekt jouw instapniveau tijdens een gratis online intakegesprek. Wat jouw lees- of schrijfniveau op dit moment ook is, jouw Zoom-cursus Italiaans voor beginners bouwt vanaf dit niveau verder. Neem contact met mij op en vraag het gratis intakegesprek aan.

Meer weten?

Omdat de Zoom-lessen maatwerk zijn, wordt er per les gefactureerd. Je kunt dus al starten met één les, bijvoorbeeld als aanvulling op jouw Online cursus Italiaans. Wil je meer weten over de Zoom-lessen Italiaans, bel of mail met Tutta Lingua. Of schrijf je in en start binnenkort met jouw Zoom-cursus Italiaans voor beginners.

Wat vonden anderen van de Zoom cursus Italiaans?

Op mijn zoektocht naar een nieuwe docent Italiaans, kwam ik terecht op de website van Tutta Lingua. De vestigingsplaats van Tutta Lingua ligt nu niet direct dichtbij mijn woonplaats. Op mijn voorstel om dan lessen via Skype te volgen werd door mevrouw Stramigioli direct enthousiast gereageerd! Inmiddels zijn we een flink aantal lessen verder en ik kan niet anders zeggen dan dat het prima functioneert. Om de vorderingen bij te houden, spreken we één keer per maand persoonlijk af. Een prachtige mix en erg aan te bevelen. Grazie, Fiona!
Ellen Kerkwijk

Italiaans leren was altijd mijn diepste wens. Nadat mijn promotieonderzoek afgerond was, leek het me een goed moment om te starten. Dezelfde dag vond ik de uitdagende site van Tutta Lingua op internet. Wat een prachtige site, met alle nodige informatie in een oogopslag! De telefonische interactie met de lerares was net zo aangenaam. Het klikte meteen! Ik schrok echter bij de gedachte dat ik van Amsterdam naar Twente zou moeten reizen voor de lessen. En toen kwam Fiona met het briljante idee om Skype lessen te volgen. Geweldig! Al langer dan 1 jaar volg ik haar Skypelessen om op deze prettige manier deze mooie taal te leren. Efficiënt, leuk, flexibel en vooral relaxed leren in mijn eigen omgeving. Een echte aanrader voor mensen met drukke banen en onregelmatige diensten. Fiona, bedankt voor alles wat ik wekelijks van je mag leren. Sei la migliore!

Daniela Oprea-Lager