Leer Italiaans met de Podcast van Tutta Lingua

Wil je graag Italiaans leren, maar heb je weinig tijd? Of lukt het je niet om uit boeken te studeren? Dan is een podcast Italiaans leren geschikt voor jou. Deze Italiaanse podcast van Tutta Lingua is de ideale manier om je kennis van de taal te verbeteren. Alle afleveringen zijn gratis te beluisteren via diverse podcast platforms.

Tutta Lingua Podcast

Wil je ook graag Italiaans leren tijdens een wandeling of in de auto? Luister dan naar de podcast van Tutta Lingua. Het is een extra tool voor mensen die graag Italiaans willen leren. Ik behandel steeds 1 grammatica onderwerp en een aantal handige tips. Hierover praat ik met mijn vriendin Lucia.

Apple podcast - italiaans leren

Leer Italiaans op jouw moment

Het fijne aan deze podcast is dat je altijd kunt luisteren en leren wanneer het jou uitkomt. Deze podcast past altijd in je drukke leven, bijvoorbeeld in de auto, tijdens het hardlopen of tijdens het opvouwen van de was. Op deze manier kun je Italiaans leren via de podcast, zonder dat het je veel moeite kost. Omdat de afleveringen gemiddeld zo’n vijftien tot dertig minuten duren, zal er altijd een geschikt moment zijn om te luisteren en je Italiaans te verbeteren, zonder dat je in één keer te veel informatie krijgt. Gaat de Italiaanse podcast je toch te snel? Dan luister je de aflevering gewoon nog een keer. Zo kan iedereen via de podcast Italiaans leren op zijn of haar tempo de taal eigen maken.

Laatste Podcast aflevering

Italiaanse woorden en klanken

De podcast Italiaans van Tutta Lingua behandelt verschillende onderwerpen. Zo leer je onder andere een aantal handige woorden uit de Italiaanse taal, de vervoegingen van diverse werkwoorden en luister je naar korte gesprekken. Op deze manier leer je laagdrempelig de basisvaardigheden van het Italiaans via de podcast. Daarnaast lukt het veel mensen vaak sneller om een taal te kunnen lezen of geschreven woorden te herkennen, dan om een gesprek of zinnen te kunnen verstaan. Juist hiervoor is een Italiaanse podcast geschikt: omdat je de woorden en zinnen hoort, kun je jezelf vertrouwd maken met de uitspraak van woorden en klanken, waardoor je sneller in staat zult zijn het Italiaans te verstaan.

Luister de podcast Italiaans

Podchaser - Tutta Lingua Italiaans lerenKan jij ook niet wachten om Italiaans te leren via de podcast? Zoek dan de podcast Tutta Lingua Italiaans leren op via een van de bovenstaande podcast platforms. Je kunt direct beginnen met jouw avontuur om Italiaans te leren. Heb je met tevredenheid geluisterd naar de podcast? Laat dan op podchaser je mening achter!

Wil je graag meer dan alleen een podcast om Italiaans te leren? Neem dan eens een kijkje bij de online cursus Italiaans of oriënteer je op één van de andere cursusmogelijkheden.

Doneer

Luister jij met genoegen naar de podcast?
Steun dan de Tutta Lingua Italiaans leren podcast met een kleine bijdrage.

Doneer € -

Luister hier naar alle afleveringen:

Online cursus Italiaans

Wil je graag online Italiaans leren? Volg bijvoorbeeld de taalcursus Italiaans thuis. Of op je werk. Of in de trein. Zo spreek je al snel een woordje Italiaans. Probeer de door Tutta Lingua ontwikkelde online lesmethode uit en kom erachter of dit iets voor jou is. Leer in je eigen tempo de Italiaanse taal.