Cursus Italiaans voor gevorderden (niveau A2)

Klassikaal en met de online cursus Italiaans leren

Volgde u al eens een taalcursus Italiaans? En bent u toe aan de volgende stap? Leer met meer plezier én effect Italiaans voor gevorderden bij Tutta Lingua in Borne (Twente).

In deze gevorderden cursus breid je je woordenschat uit en leer je eenvoudige zinnen te maken. Je leert jezelf voor te stellen, iets over jezelf te vertellen en vragen te stellen. Deze cursus is een combinatie van de online cursus italiaans voor gevorderden en 12 groepslessen van een uur. Dankzij de vele variatie en praktische toepassing in de lessen, blijft het leren van Italiaans voor gevorderden uitdagend en leuk. En dat maakt dat u de kennis beter onthoudt. Wat hierbij ook helpt? Dat u meer grammatica leert en dit durft te gebruiken tijdens spreekoefeningen. Daarom oefent u veel met rollenspellen tijdens uw cursus Italiaans voor gevorderden.

De online cursus voor gevorderden

Met de online curus ga je zelf, op je eigen tempo, aan de slag met het luisteren naar en lezen van de dialogen. Je bekijkt de instructievideo over een grammatica onderwerp en je maakt oefeningen die die daarbij aansluiten. Heb je vragen tijdens de cursus? Deze kan je gemakkelijk via de leeromgeving aan mij stellen. Daarnaast leer je ook van je medecursisten want hun vragen en bijbehorende antwoorden kan je ook zien. Zo leer je ook daar van elkaar.

Groepslessen Italiaans voor gevorderden.

U start elke les met een “buon caffè”. Daarna stelt u uw vragen naar aanleiding van uw huiswerk. Ook deelt u ervaringen. Liep u vast? Dan nemen we de tijd voor extra uitleg over de grammatica van de vorige keer. Aansluitend zet u de volgende kennisstap: een nieuw grammaticaonderdeel. Tot slot brengt u het Italiaans voor gevorderden in de praktijk. Hoe? Met rollenspellen of gesprekken.

Wie volgen de groepslessen Italiaans?

De meeste cursisten zijn tussen de 40 en 60 jaar maar de leeftijd varieert van 18 tot 78 jaar. De meeste cursisten willen graag Italiaans leren spreken omdat ze graag naar Italië op vakantie gaan, een huis hebben gekocht of familie hebben in Italië. Allemaal goede redenen om een taal te leren. Uit ervaring kan ik zeggen dat de sfeer in de groep zo positief en stimulerend is dat je je al snel helemaal thuis voelt in je nieuwe groep.

Kosten 12 groepslessen €155 + online cursus 265,50

Wat je leert bij de gevorderden cursus

  • meer grammatica

  • meer Italiaans spreken

  • praktijkoefeningen

  • luisteropdrachten

  • spelletjes, liedjes of andere bijzondere dingen

Start groepslessen Italiaans voor gevorderden (A2)

  • Start Oktober 2023 (lesschema)

  • Lesdagen

  • Locatie: Borne

  • Kosten €155 voor 12 groepslessen + €265,50 online cursus

Andere klassikale cursussen italiaans

Cursus Italiaans klassikaal deel 1

Cursus Italiaans klassikaal deel 2