Italiaans leren online, waar en wanneer u wilt

Gaat u op vakantie naar Italië? En wilt u graag wat Italiaans spreken? Ga dan Italiaans leren online via Tutta Lingua. Dan bepaalt u zelf uw leertempo en leslocatie. Volg bijvoorbeeld de taalcursus Italiaans thuis. Of op uw werk. Of in de trein. Zo spreekt u al snel een woordje Italiaans.

Bij tuttalingua italiaans online leren

’t Succes van Italiaans leren online

 • Een les duurt  gemiddeld 45 minuten op uw laptop maar u kunt natuurlijk stoppen wanneer gewenst en het op een later tijdstip weer oppakken.
 • U heeft een jaar de tijd om u zich de Italiaanse cursus eigen te maken dus u leert in uw eigen tempo en wanneer het u uitkomt. Mocht dit niet genoeg zijn kunt u voor een minimaal bedrag een extra jaar kopen.
 • Via de app leert u elke dag 5 minuten de stof die u in de les moeilijk vond op uw mobieltje, Ipad of computer.
 • Italiaans leren online is een flexibele lesmethode maar u bent door de app elke dag even met de stof bezig op het moment dat het u uitkomt.

Interactieve cursus Italiaans als zelfstudie

Deze cursus Italiaans leren werkt online en interactief. Dankzij de e-learningoefeningen met de app MemoTrainer frist u elke dag uw geheugen op. Zo onthoudt u de stof makkelijker én langer! En hebt u moeite met een onderdeel? Zoals grammatica? Of woordjes? De app ziet wat er bij u fout gaat en biedt daarom steeds gepersonaliseerde oefeningen aan. Meer weten? Zo werkt de MemoTrainer.

Liever de taal leren om in Italië zaken te doen? Check de ins en outs van de zakelijke cursus Italiaans.

Deze online lessen Italiaans volgt u

Italiaans leren online

U krijgt verschillende soorten lessen via uw laptop. Denk aan:actieve

 • les over uitspraak
 • les over bepaald werkwoord
 • grammaticales
 • luistergesprek (woorden leren kennen)

Waar oefent ú de cursus Italiaans op internet?

Elk moment dat u even tijd hebt, oefent u dankzij de handige MemoTrainer-app. Bijvoorbeeld voor de kassa. In de file. Op de wc. Tijdens een saaie vergadering. Waar gaat ú oefenen met Italiaans leren online?

Voordelen van Italiaans leren online

 • meteen aan de slag
 • in uw eigen tempo
 • waar u maar wilt
 • altijd live uw voortgang in beeld
 • meteen feedback op uw werk

Welk tempo past bij uw cursus Italiaans leren online?

Lessen van 45 minuten
per week
Oefenen via app per dag Totale cursuslengte
1 5 minuten 6 maanden
2 10 minuten 3 maanden

Meer weten over Italiaans leren online?

Bel of mail met Tutta Lingua. Of schrijf u meteen in en start binnen enkele dagen met uw cursus Italiaans op internet.

Start de demo!
Start de cursus!

Wat vinden anderen van de online cursus Italiaans?

Met veel plezier en enthousiasme heb ik de afgelopen maanden deelgenomen aan de online cursus “Italiaans voor beginners” van Tutta Lingua. Dat heb ik gedaan naast de wekelijkse lessen in Borne.

Voor mij een ideale combinatie!

Elke dag ontving ik een mailtje om mij er aan te herinneren dat er een memotrainer klaar stond. Niet dat ik er elke dag aan toe ben gekomen om een oefening te doen, maar de herhaling van de leerstof en het leren van de gemaakte fouten zijn voor mij belangrijk gebleken om de taal beter en sneller onder de knie te krijgen.

Ook voor een eerste kennismaking met de Italiaans taal is de online cursus heel geschikt: de leerstof wordt overzichtelijk en herhaaldelijk aangeboden en je kunt de cursus overal en te allen tijde in je eigen tempo volgen. Een aanrader!

Hylke Gjaltema, De online cursus is heel geschikt als kennismaking met de Italiaans taal!

Wat een ontzettend leuke , maar ook fijne cursus.
Heel overzichtelijk, leren in je eigen tempo en vooral veel mogelijkheden om het nieuw aangebodene flink door te oefenen. Al doende kom je hele leuke verrassende ontdekkingen van de Italiaanse taal tegen.

Wat een ontzettende stimulans is de memo-trainer ook. Gedownload op mijn mobiel en ik kan overal en op elk moment van de dag oefenen. Super!
Kan haast niet wachten op de volgende vakantie naar het “Bella Italia”.

Yvonne van Spanje, Your Content Goes Here