Italiaans leren online, waar en wanneer u wilt

Gaat u op vakantie naar Italië? En wilt u graag wat Italiaans spreken? Ga dan Italiaans leren online via Tutta Lingua. Dan bepaalt u zelf uw leertempo en leslocatie. Volg bijvoorbeeld de taalcursus Italiaans thuis. Of op uw werk. Of in de trein. Zo spreekt u al snel een woordje Italiaans.

Bij tuttalingua italiaans online leren

’t Succes van Italiaans leren online

 • Een les duurt  gemiddeld 45 minuten op uw laptop maar u kunt natuurlijk stoppen wanneer gewenst en het op een later tijdstip weer oppakken.
 • U heeft een jaar de tijd om u zich de Italiaanse cursus eigen te maken dus u leert in uw eigen tempo en wanneer het u uitkomt. Mocht dit niet genoeg zijn kunt u voor een minimaal bedrag een extra jaar kopen.
 • Via de app leert u elke dag 5 minuten de stof die u in de les moeilijk vond op uw mobieltje, Ipad of computer.
 • Italiaans leren online is een flexibele lesmethode maar u bent door de app elke dag even met de stof bezig op het moment dat het u uitkomt.

Interactieve cursus Italiaans als zelfstudie

Deze cursus Italiaans leren werkt online en interactief. Dankzij de e-learningoefeningen met de app MemoTrainer frist u elke dag uw geheugen op. Zo onthoudt u de stof makkelijker én langer! En hebt u moeite met een onderdeel? Zoals grammatica? Of woordjes? De app ziet wat er bij u fout gaat en biedt daarom steeds gepersonaliseerde oefeningen aan. Meer weten? Zo werkt de MemoTrainer.

Liever de taal leren om in Italië zaken te doen? Check de ins en outs van de zakelijke cursus Italiaans.

Deze online lessen Italiaans volgt u

Italiaans leren online

U krijgt verschillende soorten lessen via uw laptop. Denk aan:actieve

 • les over uitspraak
 • les over bepaald werkwoord
 • grammaticales
 • luistergesprek (woorden leren kennen)

Hoe werkt de MemoTrainer

Als u een leeractiviteit heeft afgerond, komen de vragen die daarin voorkwamen in een MemoTraining terecht. De MemoTrainer wordt elke nacht rond twee uur speciaal voor u gegenereerd aan de hand van welke vragen goed en welke vragen fout waren beantwoordt in de cursus. De vragen worden herhaald en naarmate u de vragen goed beantwoordt, zullen de tussenpozen van die herhaling steeds groter worden. De MemoTrainer traint u dus op uw zwakke punten, door onderwerpen waar u fout op hebt gescoord te toetsen. Door hierop te trainen zal ook de kennisopname langzaamaan stijgen. Kijken hoe het werkt? Doe de demo.

Mijn kennisopname loopt achteruit, hoe kan dit?

Uw kennisopname kan achteruit lopen, naarmate er meer vragen beschikbaar komen. Dit komt doorgaans doordat u steeds verder komt in de e-learning. Uw kennisopname loopt dus niet achteruit; er is alleen nog geen kennisopname beschikbaar voor pas beschikbaar gekomen onderwerpen. De kennisopname zal stijgen, zolang u de MemoTrainer blijft doen.

Het is wetenschappelijk bewezen dat als u een nacht slaapt over de geleerde stof en vervolgens de volgende dag weer gaat oefenen, u de stof beter kunt onthouden dan wanneer u één dag heel lang zou oefenen.

Door elke dag in behapbare brokjes te oefenen, wordt de lesstof in uw langetermijngeheugen opgenomen. Dit kunt u aflezen in de kennisopname. Hoe hoger dit percentage, des te meer de lesstof is opgenomen in uw langetermijngeheugen.

Stel de MemoTrainer zo in dat hij optimaal voor u werkt. U kunt het trainingsschema instellen en een examendatum kiezen.


Waar pas ik de instellingen aan?

Klik in het overzicht op MemoTrainer instellingen.


Hoe pas ik de instellingen aan?

Trainingstype

Met deze optie kunt u opgeven of u wilt toewerken naar een bepaalde examendatum of dat u liever iedere dag een training wenst te doen.

Trainingsniveau

Met deze optie kunt u selecteren hoe intensief de MemoTrainingen moeten verlopen. Het trainingsniveau geeft het door u gewenste kennisniveau weer op het moment van het examen. Hoe hoger dit niveau, hoe intensiever en omvangrijker de MemoTrainingen zullen zijn. Standaard is hier ruim voldoende aangegeven.

Weekindeling

Met deze optie kunt u aangeven op welke dagen van de week u de MemoTrainer wilt doen en of u hiervoor een herinnering per e-mail wilt ontvangen.

Zet alle dagen op MemoTraining zonder herinnering als u geen notificaties meer wenst te ontvangen.

Klik op het kruisje om terug te gaan naar je cursusoverzicht.

Waar oefent ú de cursus Italiaans op internet?

Elk moment dat u even tijd hebt, oefent u dankzij de handige MemoTrainer-app. Bijvoorbeeld voor de kassa. In de file. Op de wc. Tijdens een saaie vergadering. Waar gaat ú oefenen met Italiaans leren online?

Voordelen van Italiaans leren online

 • meteen aan de slag
 • in uw eigen tempo
 • waar u maar wilt
 • altijd live uw voortgang in beeld
 • meteen feedback op uw werk

Welk tempo past bij uw cursus Italiaans leren online?

Lessen van 45 minuten
per week
Oefenen via app per dag Totale cursuslengte
1 5 minuten 6 maanden
2 10 minuten 3 maanden

Meer weten over Italiaans leren online?

Bel of mail met Tutta Lingua. Of schrijf u meteen in en start binnen enkele dagen met uw cursus Italiaans op internet.

Start de cursus!