Cursus Italiaans voor ver-gevorderden (Vanaf B1 t/m C2)

Klassikaal Italiaans leren

Hoe zeg je “ als ik rijk was dan zou ik een huis in Italië kopen”.

Dit is een voorwaardelijke zin en in deze wekelijkse klassikale cursus ga je met je groep de grammatica verder ontdekken. De grammatica wordt wel altijd gebruikt in functie van de conversatie omdat je graag je spreekvaardigheid naar een hoger niveau wilt brengen. Ik gebruik hiervoor een moderne Italiaanse lesmethode. Deze cursus bestaat uit 20 lesuren van een uur met je groep en huiswerk uit de lesmethode.

Ik gebruik naast de lesmethode zowel literaire teksten als Italiaanse liedjes als lesmateriaal. Tevens daag ik de cursisten uit om aan het eind van het lesjaar een kleine presentatie te houden over een onderwerp waar ze graag over vertellen

Groepslessen Italiaans voor vergevorderden.

Door de groepscursus Italiaans voor vergevorderden, ga je leren om je mening te geven en te praten over wat je denkt of voelt. We gaan praten over een boek, een film of een mooi Italiaans lied. Je leert rustig maar gestaag de grammatica steeds verder te ‘fine-tunen’ zodat je steeds beter grammaticaal correct Italiaans leert spreken. Daarnaast zal ik je ook altijd iets vertellen over de Italiaanse cultuur zodat je niet alleen de taal leert spreken maar ook de cultuur leert begrijpen..

Wie volgen de groepslessen Italiaans?

De meeste cursisten zijn tussen de 40 en 60 jaar maar de leeftijd varieert van 18 tot 78 jaar. De meeste cursisten willen graag Italiaans leren spreken omdat ze graag naar Italië op vakantie gaan, een huis hebben gekocht of familie hebben in Italië. Allemaal goede redenen om een taal te leren. Uit ervaring kan ik zeggen dat de sfeer in de groep zo positief en stimulerend is dat je je al snel helemaal thuis voelt in je nieuwe groep.

Kosten 20 groepslessen €xx

Wat je leert bij de gevorderden cursus

  • meer grammatica

  • meer Italiaans spreken

  • praktijkoefeningen

  • luisteropdrachten

  • spelletjes, liedjes of andere bijzondere dingen

Start groepslessen Italiaans voor gevorderden (A2)

  • Start Oktober 2023 (lesschema)

  • Lesdagen

  • Locatie: Borne

  • Kosten €155 voor 20 groepslessen

Andere klassikale cursussen italiaans

Cursus Italiaans klassikaal deel 1

Cursus Italiaans klassikaal deel 2