Cursus Italiaans

Italiaans leren klassikaal en waar en wanneer je maar wilt

Een cursus Italiaans bij Tutta Lingua is een belevenis! Een ervaring die veel verder gaat dan het leren van de taal. Want Italië-expert Fiona Stramigioli brengt haar kennis en liefde voor het land, samen met de onvermijdelijke grammaticaregels, graag over aan haar cursisten. Tijdens de cursus Italiaans leert u dat taal het resultaat is van cultuur en tradities, van geschiedenis en plaatsen. En uiteraard leert u, naast de vele aspecten van de Italiaanse taal, hoe u de regels op een professionele manier toepast. Je leer Italiaans klassikaal in Borne en online via de online cursus italiaans.

Beginnerscursus

Is de Italiaanse taal nieuw voor jou of ben je al een beetje bekend, en wil je het verbeteren? Dan is de beginnerscursus italiaans uitermate geschikt om kennis te maken met de Italiaanse taal.

Beginnerscursus deel 2

Als je al een aardig woordje Italiaans spreekt (1 jaar cursus-ervaring) maar het toch nog beter wil leren is de beginnerscursus Italiaans deel 2 een goede keuze. Na het behalen van deze cursus ontvang je een Italiaans A1 certificaat.

Gevorderden cursus A2

Is je kennis een stapje verder en bezit je het Italiaans op niveau A1? Dan is de Cursus Italiaans voor Gevorderden A2 het beste voor jou. Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een A2 certificaat.

Waarom een cursus Italiaans van Tutta Lingua?

Om uw mondelinge vaardigheden te verbeteren, is het belangrijk dat u voldoende tijd, ruimte en aandacht tijdens de lessen krijgt. Daarom werkt Tutta Lingua in kleine groepjes van vier tot acht personen. U krijgt volop ruimte om te oefenen en ervaringen te delen. Zo brengen we u het Italiaans zo goed mogelijk bij en ziet u snel vorderingen.

Alle cursussen van Tutta Lingua worden aangeboden voor €265,50