Zonnebloemen veld italie -Zakelijk italiaans leren.jpg

Wil je al een tijdje Italiaans leren en heb je er nu de tijd voor maar kan je door de Coronatijd nergens een groepje vinden? Wellicht is de e-learning cursus van Tutta Lingua een goed idee. Je kunt zelfstandig Italiaans leren en er zijn veel mogelijkheden om direct contact te zoeken met mij.

Zodra je de cursus hebt aangeschaft lees je op de eerste bladzijde al de eerste tips en tricks van mij over hoe je het meest uit de cursus kunt halen.

Ook in het programma zelf zit de mogelijkheid om mij direct een vraag te stellen via de knop ‘vraag de begeleider’. Je krijgt dezelfde dag nog antwoord omdat ik elke dag de meldingen controleer en ik meteen kan zien over welke vraag het gaat en welke fout je hebt gemaakt. Je medecursisten zien deze vraag ook en zo leer je ook van je mede-cursisten.

Verder is er nu ook een gratis extra mogelijkheid om contact op te nemen met mij, namelijk middels een vragenuurtje via Zoom op vrijdagmiddag. Wil je me live vragen stellen, ga dan naar de Zoomlink en registreer je middels de Zoomlink die je na aanschaf van de cursus krijgt. Ik zie je dan graag op vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.00.