Online Italiaans leren

Italiaans leren waar en wanneer je maar wilt

Na vele jaren ervaring in het lesgeven en gebruik gemaakt te hebben van verschillende lesmethodes, kreeg ik behoefte aan het ontwikkelen van mijn eigen lesmethode. Ik vind dat je elke dag moet kunnen oefenen om een taal te leren en vooral ook dat iedereen in zijn eigen tempo een taal kan leren. Hierin kan een e-learningomgeving een echte aanvulling zijn. Met deze cursus kan je Italiaans leren waar en wanneer het jou het beste uitkomt.

Beginnerscursus

Is de Italiaanse taal nieuw voor jou of ben je al een beetje bekend, en wil je het verbeteren? Dan is de beginnerscursus italiaans uitermate geschikt om kennis te maken met de Italiaanse taal.

Beginnerscursus deel 2

Als je al een aardig woordje Italiaans spreekt (1 jaar cursus-ervaring) maar het toch nog beter wil leren is de online beginnerscursus Italiaans deel 2 een goede keuze. Na het behalen van deze cursus ontvang je een Italiaans A1 certificaat.

Gevorderden cursus A2

Is je kennis een stapje verder en bezit je het Italiaans op niveau A1? Dan is de online Cursus Italiaans voor Gevorderden A2 het beste voor jou. Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een A2 certificaat.

Waarom deze online cursus Italiaans

Er is een uitgebreid aanbod aan online taalcursussen te vinden op het internet, zo ook voor Italiaans. Waarom zou je dan voor de online cursus van Tutta Lingua kiezen? De online cursus is speciaal gemaakt voor mensen die graag de basis van de Italiaanse taal willen leren; dit is met name geschikt voor mensen die graag naar het prachtige Italië op vakantie gaan of voor als je voor je werk hier en daar een woordje Italiaans moet kunnen spreken. Het unieke van de online cursus van Tutta Lingua is dat je overal kunt oefenen op het moment dat het jou uitkomt. Je wordt op weg geholpen door de structuur van het opgezette lesprogramma, waardoor je niet compleet in het diepe gegooid wordt terwijl je wel je vrijheid behoudt.

Door wekelijks een les van 45 minuten te volgen en elke dag een paar minuten via de app te oefenen met woorden en grammatica, kan je zo snel mogelijk vooruitgang boeken. De essentie van het leren van een taal zit hem immers in de kracht van de herhaling. Je kan de lessen rustig en in jouw eigen tempo doorlopen, zo ga je dus sneller door de stof heen die je al goed onder de knie hebt en sta je wat langer stil bij de onderwerpen waar je nog moeite mee hebt. Dat is wel zo efficiënt.

Alle cursussen van Tutta Lingua worden aangeboden voor €265,50

Start vandaag nog met Italiaans leren online

Leer de mooie Italiaanse taal online via Tutta Lingua. Dan bepaal je zelf jouw leertempo en leslocatie. Volg bijvoorbeeld de taalcursus Italiaans thuis. Of op je werk. Of in de trein. Zo spreek je al snel een woordje Italiaans.

Heb je een tijdje wat meer of minder tijd? Dat is ook geen probleem, je kan de cursus sneller afronden, maar je kan de online cursus ook tijdelijk op een lager pitje zetten en later weer oppakken. Je hebt een jaar toegang tot de lessen.

Alle voordelen op een rij

  • Op je eigen tempo leren
  • In contact komen met een docent

  • Duidelijk opgezet programma
  • Wekelijks een les

  • Herhaling via de app

  • Flexibiliteit

  • Leg een goede basis

Wat leer je tijdens de online cursussen Italiaans?

Je leert in de online cursussen de basis van de Italiaanse taal. Elke week volg je online een les over een bepaald grammaticaal onderwerp. Je maakt vervolgens de oefeningen van het hoofdstuk en je krijgt meteen te zien wat je goed of fout hebt gedaan. De lessen zijn opgedeeld in zes blokken die elk weer uit vier lessen bestaan. Na de eerste drie blokken volgt een tussentijdse toets. Aan het eind maak je de eindtoets. Heb je alles goed afgerond? Dan ontvang je een certificaat van deelname. Inmiddels zijn er 3 cursussen die je online kan volgen, zo kun je straks al een heel goed woordje Italiaans.

Wat anderen ervan vonden:

Het afgelopen jaar heb ik deelgenomen aan de  online beginnerscursus Italiaans van Tutta Lingua.

De cursus heeft mijn verwachtingen overtroffen,  het online platform wat gebruikt wordt is zeer gebruiksvriendelijk en bood een rijke leerervaring die efficiënt is maar ook heel plezierig.

Tijdens de cursus kan veelvuldig gebruik gemaakt worden van de zogenaamde Memo trainer zodat al het geoefende ook goed blijft hangen. En bij vragen staat ondanks dat het een online platform is Fiona de lerares en ontwerper van de cursus altijd voor je klaar.

Al met al kan ik deze Italiaanse online cursus ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar  plezierige manier om de taal te leren. Of je nu een absolute beginner bent of je Italiaanse vaardigheden wilt verbeteren, deze cursus biedt een uitstekende en verfrissende leermogelijkheid.

Carla, over de online beginnerscursus Italiaans