Belééf Italië tijdens cursus Italiaans voor beginners

Méér leren dan alleen de Italiaanse taal? Een cursus Italiaans voor beginners bij Tutta Lingua is een ware belevenis. En die gaat veel verder dan Italiaans leren spreken en begrijpen. U ontdekt namelijk ook hoe Italianen met elkaar omgaan. Als u deze omgangsvormen en cultuur begrijpt, krijgt u de taal sneller onder de knie.

Inhoud cursus Italiaans voor beginners

  • Grammatica (in combinatie met praktijkoefeningen)Italiaans voor beginners
  • Rollenspel
  • Spreken & schrijven
  • Kennis over Italië
  • Oefeningen

Italiaans voor beginners: met gemak & plezier

Uw Italiaanse les begint bij Tutta Lingua met een ‘buon caffè’; dat kweekt alvast het juiste gevoel voor Italië en de taal. Verder vindt u in elke les Italiaans voor beginners volop ruimte voor uw vragen en ervaringen op basis van huiswerk. Daarna volgt een stukje grammatica. Een afsluitend rollenspel en kennis over Italië vergroten tot slot uw land- en taalgevoel. Ook zorgen ze voor meer leerplezier.

Italiaanse les privé, online of in ‘n groep

Wat past bij u? Kies bij Tutta Lingua de manier van Italiaans leren spreken en begrijpen die bij u past.

Altijd passend tempo bij Italiaans voor beginners

U werkt met een lesboek. Dit boek geeft slechts de richting. Samen kijken we of u en de groep toe zijn aan het volgende onderwerp. Hebt u tussendoor behoefte aan een extra bijspijkermoment? Wilt u wat vragen stellen of verdieping om bij te blijven met de lesstof? Boek dan tussendoor een privéles Italiaans per Skype.

Beter Italiaans voor beginners dankzij sterke trainer

Leren wordt extra leuk dankzij uw trainer en Italië-expert Fiona Stramigioli. Zij brengt namelijk ook haar kennis en liefde voor het land aan u over. Haar achtergrond en ervaring zorgen daarbij voor de juiste balans in uw cursus Italiaans voor beginners. Ontdek meer over uw trainer Fiona Stramigioli.

Cursus Italiaans klassikaal

U leert het meest als u veel persoonlijke aandacht, tijd en ruimte krijgt. Daarom komt u bij de groepscursus Italiaans voor beginners van Tutta Lingua in een groepje van 4 tot 8 personen. Wedden dat u dan snel vooruit gaat?

Soort cursusAantal lessenWanneer
Italiaans voor beginners24 x 1 uurSeptember-maart

Naar wens extra lessen

Italiaans leren praten 4 x 1,5 uurMaart-mei
Workshop koken1 dagdeeln.t.b.
Workshop film1 dagdeeln.t.b.
Taalreis Italië1 weekn.t.b.

De extra lessen Italiaans leren praten (module C) kunnen inhouden dat u zich in het leslokaal, in een winkel bevindt zodat u leert hoe u kleding koopt en afrekent. Of u doet mee aan een Italiaanse gymles, waarin u de woorden leert die te maken hebben met bewegen. en het lichaam. Soms laat de docent een lied horen om samen te praten over Italiaanse muziek. Hoe leuk wilt u het hebben?

Praktische zaken rondom Italiaans voor beginners

  • Cursusdag: donderdagavond 19.30-20.30
  • Cursuslocatie: Bornerbroeksestraat 87 Borne
  • Prijs: Kosten: 380,- (incl. de online cursus en 12 terugkomavonden)

Les gemist? Dan krijgt u een video-opname van die trainingssessie. Ook ontvangt u de aantekeningen die we tijdens de les maken.

Nog beter Italiaans leren spreken en begrijpen?

Na de cursus Italiaans voor beginners bent u welkom bij de cursussen voor (half) beginners. Groei zo naar uw gewenste niveau. Ontdek alles over de cursus Italiaans voor gevorderden .

Gratis intakegesprek cursus Italiaans voor beginners

Goed van start met uw Italiaanse les, privé of in de groep? Vraag om een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek bekijken we of u al een beetje Italiaans kent. Zo bepalen we uw instapniveau. Ook bespreken we uw leerwensen en komt aan bod wat u mag verwachten van de cursus Italiaans voor beginners. Zo laten we de cursus het beste bij u aansluiten. Vraag uw gratis intakegesprek aan.

Meer weten over Italiaans voor beginners

Of reserveer meteen uw cursus Italiaans voor beginners.