Online Italiaanse groepsles bij Tutta Lingua

Wil jij graag Italiaans leren spreken en wil je dit doen vanuit je eigen woon- of werkomgeving? Dan is het volgen van de online groepscursus van Tutta Lingua een goed idee. Meld je dan nu aan voor de nieuwe online groepsles Italiaans voor beginners! Door middel van de online cursus voor beginners en 12 groepslessen van een uur leer je je uit te drukken in het Italiaans, zodat je tijdens je vakantie in Italië een brood kunt kopen zonder dat je in je pocketboekje Italiaans hoeft te kijken.

Voor wie is deze combinatie van online groepscursus geschikt?

Of je nu in Amsterdam woont, of in Limburg, dat maakt niet uit. Deze cursus is effectief, afwisselend, gezellig en is uitermate geschikt voor een eerste kennismaking met de Italiaanse taal. De training training vraagt wel de inzet van je zowel via de online leermethode als tijdens de online groepslessen. Je combineert zo de grammaticale kennis die je leert in je eigen tempo met het samen leren maken van zinnen en het oefenen van je uitspraak. Dit alles gewoon vanuit huis.

Begin actief met Italiaanse leren via de online cursus van Tutta Lingua

Informatie pagina Online Cursus italiaansAls je je aanmeldt voor de online groepslessen krijg je een licentie voor de online cursus italiaans. Je bekijkt de instructievideo over een grammatica onderwerp en je maakt de oefeningen die bij deze les horen. Je leert de taal via de app van de online cursus Italiaans door woorden veel te herhalen via de Memotrainer. Deze app slaat op wat je niet goed hebt gedaan in de online les en biedt je de woorden en grammatica die je moeilijk vond opnieuw aan. Hierdoor oefen je elke dag 10 minuten je Italiaanse woorden en ben je dus elke dag met de taal bezig.

Heb je een vraag over de stof, stel deze dan via het vraagteken in de online cursusomgeving dan krijg je van mij snel antwoord. Daarnaast kan je ook van je medecursisten leren want je kunt ook hun vragen en bijbehorende antwoorden zien. Zo leer je ook van elkaar.

Lees meer informatie over de online beginnerscursus Italiaans

Online groepslessen Italiaans

Nadat je de eerste twee online lessen hebt gedaan van het eerste blok ben je klaar voor je eerste groepsles. Nu ga je een stap maken van de grammatica theorie naar het actief toepassen van de stof door middel van conversatie oefeningen tijdens de groepsles. In deze les werk je in tweetallen of centraal. Dit online klaslokaal biedt je de mogelijkheid om veel dialogen te oefenen zodat je Italiaans goed leert spreken.
Tijdens 12 groepslessen van een uur die online plaatsvinden zul je je uit leren drukken in het Italiaans, zodat je je tijdens je vakantie in Italië kunt redden. Voor elke les krijg je huiswerk zodat je je goed kunt voorbereiden. Tijdens de les gaan we dit met z’n allen behandelen door er samen over te praten. Tevens beantwoord ik ook jullie vragen over de stof.

De lessen zullen op twee vrijdagen per maand plaatsvinden om 14:00 uur. Er is plek voor 12 mensen maar meld je gerust aan. Bij meer aanmeldingen wordt er gekeken naar extra cursusmomenten.

Het cursusjaar begint vanaf 3 november 2023.

Alle informatie op een rij:

  • Na inschrijving volgt een factuur voor de 12 online meetings.
  • Na inschrijving ontvang je in de mail een link waar je de online cursus kunt aanschaffen.
  • Een cursus start met minimaal 4 en maximaal 12 cursisten
  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek via Zoom.
  • Kosten 265,50 voor de E-learning + 155 euro voor 12 online groepsmeetings.

Neem voor informatie hierover, contact op met Tutta Lingua via info@tuttalingua.nl ook wanneer je gebruik wilt maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik neem dan contact met jou op en beantwoord graag al je vragen!