Om de Italiaans lessen toch door te laten gaan heb ik gezocht naar een oplossing en heb deze gevonden in ZOOM. Ik realiseer me dat sommige cursisten liever nog op les komen vanwege de gezelligheid en mijn heerlijke cappuccino maar het lijkt me verstandiger om de komende weken elkaar online te ontmoeten.

Hoe werkt het?

Ik heb een account aangemaakt bij ZOOM en je ontvangt van mij een link in de mail voor het tijdstip dat je normalerwijs naar mijn leslokaal komt. Klik op de link en de rest gaat vanzelf.

1 afspraak tijdens de les:

Natuurlijk is het nu bij de ZOOM methode belangrijk dat we elkaar uit laten praten en niets voorzeggen. Bij ZOOM is het essentieel dat iedereen om de beurt aan het woord is. Ik zal tijdens de les iedereen duidelijk een beurt geven. “Portofoon discipline”

Ik ben benieuwd hoe mijn cursisten deze oplossing ervaren maar het is voor mij de meest logische oplossing die ik kan bieden. Rustig thuis blijven en toch Italiaans leren. Een mooi voorbeeld van online lessen.

Afbeelding van mohamed Hassan via Pixabay