Nadat ik de cursus Italiaans A1.1 en A1.2 had geschreven vroegen cursisten me of er nog een vervolg kwam. Men vindt leren via e-learning in combinatie met het contact met mij toch wel heel prettig.

In de nieuwe cursus Italiaans voor Intermediates (A2) heb ik nog meer woorden en uitspraakoefeningen verwerkt. Verder heb ik geprobeerd om nog meer oefeningen erin te verwerken die je uitdagen om hele zinnen te maken.

Meer weten over alle online cursussen van Tutta Lingua?

Kom meer te weten

Je kunt je niveau Italiaans voor gevorderden heel goed behalen met de e-learningmethode omdat je me via de knop ‘vraag de begeleider’ altijd vragen kunt stellen. Wil je af en toe een privé les inplannen? Dan kan dat ook. Het biedt een enorme flexibiliteit in leren. Je kunt letterlijk ‘waar en wanneer’ je maar wilt Italiaans leren en dan toch rekenen op de persoonlijke begeleiding van mij als docent.

Sommige cursisten gebruiken de online cursus om in de cursuspauze april-september toch met de taal bezig te blijven. Ze vertellen me dat de herhaling fijn is en dat sommige dingen ook wel weer waren weggezakt, dus ook al zit je in een groepscursus dan nog kan je heel goed de online cursus doen om weer even de puntjes op de ‘i’ te zetten.

In de A2 cursus leer je o.a. vertellen over de toekomst, je wensen en plannen, maar ook te praten over het verleden of om te proberen een afspraak met iemand te maken. Wil je weten wat deze cursus inhoudt? Bekijk de cursusinhoud.

Online cursus italiaans voor intermediates

Ik kreeg o.a. deze recensie van een cursist:

Vorig jaar zomaar spontaan bedacht om Italiaans te gaan leren. Gezocht waar en hoe en toen kwam ik Tutta Lingua tegen. Wat mijn onmiddellijke aandacht had en mij ook snel daarna over de streep trok was dat het allemaal online is. En dan ook echt online, zonder gezoek in een stoffig boek.  Leren wanneer ik wil en waar ik wil, fijn in mijn eigen bubbel. Zo even tussendoor wat herhalen in je eentje op de mobiel of tablet, geen verplichtingen verwachtingen en opgelegde doelen. En dat is nog wel het prettigste. Omdat ik bepaal gaat het zo ontspannen dat het sneller gaat dan ikzelf had kunnen denken. Januari klaar met de A1 en gelijk door met het vervolg welk inmiddels ook is afgerond.

De lesstof is; – kort, bondig ,duidelijk en gestructureerd. De memotrainer houdt je bij de les en fouten maken moet daar leer je het meeste van.

Het geeft mij heel veel energie en plezier dat ik nu een jaar verder zoveel geleerd heb en echt al een leuk gesprek kan voeren.