Workshops

/Workshops
Workshops2018-09-14T14:16:35+00:00

Neem deel aan de Italiaanse Workshops

Italiaans leren a la Tutta Lingua: dat is échte beleving. Letterlijk en figuurlijk. Want Italiëspecialist Fiona Stramigioli organiseert jaarlijks diverse workshops en uitstapjes voor haar cursisten. Want naast de taal, is het leren kennen van de cultuur belangrijk om het Italiaans goed te beheersen en te begrijpen. Elke workshop heeft dan ook een Italiaans getint thema over koken, koffie, film, cultuur, kunst, geschiedenis, mode en design, etc. Vrijwel alle activiteiten worden georganiseerd in de regio Twente. De workshops zijn exclusief voor onze cursisten.

Dit jaar staat er een leuke filmavond en een kookworkshop op het programma.

Filmavond:

Pranzo di Ferragosto: Pranzo di Ferragosto is een heel kleine, maar hartverwarmende Italiaanse film over de levensvreugde van ouderen. Schrijver, regisseur en hoofdrolspeler Gianni Di Gregorio met zijn zestig jaar , dus ook niet meer de jongste kennen we als een van de scenaristen van de maffiafilm Gomorra. De films verschillen echter als dag en nacht van elkaar. Pranzo is niet gewelddadig en velt geen oordeel, maar toont ons enkel de kracht en vitaliteit van een aantal oudere vrouwen gedurende een paar snikhete dagen in Rome. De film heeft inmiddels meerdere prijzen gewonnen en was een publieksfavoriet op het filmfestival in Rotterdam.

Tijdstip 19.00-21.30Thema: Hoe gaan we om met ouderen?

Kosten: 10,–
Locatie: Mijn leslokaal
max. 10 inschrijvingen

Wil je je inschrijven?

Kookworkshop:

Op vrijdag 2 november leert Maria Grazia ons wat  de Calabrese keuken ons te bieden heeft.

Het menu bestaat oa. het maken van de beroemde caponata max. inschrijvingen: 12

Kosten:

Wil je je inschrijven?


Taalreis Italiaans

Tutta Lingua organiseert – eens per cursusjaar – Italiaanse taalreizen. Speciaal voor onze cursisten stellen we een uniek programma op. Tijdens de reis oefenen we natuurlijk zoveel mogelijk de Italiaanse taal link naar cursus Italiaans in de praktijk, maar daarnaast maakt u écht kennis met de Italiaanse cultuur. Met interessante excursies, bijzondere locatiebezoeken en typisch Italiaanse activiteiten. Zo leert u het echte Italië kennen!

De taalreizen organiseert Tutta Lingua met Maria Grazia

Agenda 2018/2019

  • Taalreis 2019 Tropea in Calabrië
  • Filmavond 12 oktober Il pranzo di Ferragosto
  • Kookworkshop 2 november

Volg TuttaLingua op Twitter, Facebook of LinkedIn

Facebooktwitterlinkedin