ALLES OVER DE ITALIAANSE TAAL, VERTALEN EN WORKSHOPS

TuttaLingua biedt cursussen Italiaans, op alle niveaus aan, in kleine groepen in Twente voor particulieren en voor bedrijven. U leert de taal snel en vanwege de kleinschaligheid komt de mondelinge vaardigheid ruim aan bod. Voor de zakelijke markt is naast de taal ook een grondige kennis van de zakelijke gedragscode en de Italiaanse cultuur van belang en zijn belangrijke sleutels tot succes voor het bedrijfsleven.
Heeft u een (beëdigde) vertaling nodig voor contracten of zakelijke correspondentie? TuttaLingua staat al sinds 1996 ingeschreven bij het bureau Beëdigde tolken en vertalers onder nr.3423. Wanneer u contact opneemt met TuttaLingua wordt er een offerte gemaakt op basis van de definitieve versie van de te vertalen tekst.

Italiaanse taalreis en workshops

Italiaanse workshopsTuttaLingua organiseert ook Italiaans gerelateerde workshops voor haar cursisten. TuttaLingua vindt het belangrijk naast de taal ook de Italiaanse cultuur mee te geven. Deze workshops hebben te maken met verschillende Italiaanse thema’s Koken, Koffie, Film, Cultuur, Kunst, Geschiedenis, Mode en Design etc. Ieder jaar probeert TuttaLingua weer nieuwe, interessante workshops aan te bieden.

Bekijk de komende workshops

Laatste nieuwsberichten